jueves, 29 de octubre de 2009

EL PARE NOEL A FIRES!


Cada poble té els seus cicles al calendari. A Girona comença amb el Nadal, segueix amb la Setmana Santa i després vénen l'exposició de flors, estiu, Fires i altre cop Nadal. Uns cicles que cada vegada separa una ratlla més fina. I és que si per Fires abans era temps de barraques, moniatos, castanyes i atraccions a la Devesa, ara resulta que també comença a ser temps de llums de Nadal, pares Noel, neu i rens. A l'entrada a Girona un centre comercial ja ha penjat a la façana els llums nadalencs i al centre ja hi ha botigues amb la decoració ideal per al dinar de Nadal.
Si us pareu a pensar anem en contrasentit; al febrer trobem en els aparadors les camisetes de màniga curta i a l'agost-setembre els abrics, i si seguim aixi potser al calendari hi acabarem trobant les barraques en lloc de les veles o algun muntatge floral a Fires. Com creieu que acabarem?


1 comentario:

  1. des del meu punt de vista, aquests situacions contradictories que es troben en la societat afecten a l'educació, ja que mentre a l'escola s'explica la tardor, els seus fruits i els seus elements, els infants reben a la vegada elements nadalencs que s'adalantan al seu moment, crec jo, pero fomentar el consum. que en definitiva és un aspecte que defineix el que és la societat d'avui dia, una societat consumista. on tots volem tenir de tot i lo millor.

    ResponderEliminar