miércoles, 21 de octubre de 2009

JUTGEN TRES NOIS ACUSATS D'ABUSOS SEXUALS A UNA MENOR A SALT


Una noia de 14 anys va sostenir ahir en el judici que els tres acusats havien abusat sexualment d'ella en una festa a Salt el 15 de març del 2008. Segons la menor, els dos primers la van penetrar vaginalment contra la seva voluntat, i l'altre ho va intentar i li va fer tocaments. El fiscal va mantenir la petició de 16 anys de presó per a un dels nois i de 2 anys per a l'altre, considerant que s'havien aprofitat que la noia estava marejada i no oposava resistència. Les defenses van demanar l'absolució dels acusats. El noi que li va fer tocaments va dir que els havia fet amb el seu consentiment. Els altres dos que la van penetrar un va negar que hagués tingut relacions sexuals amb la noia; l'altre va admetre que n'havia tingut però de mutu acord.

Noies és un poble d'aqui al costat!Com ens ho hem d'agafar això?Hem d'anar sempre acompanyats perquè no ens passi res?No hi ha dret!!!Que creieu que s'ha de fer per evitar-ho?

2 comentarios:

  1. Cada dia se'n sent més a parlar d'aquests temes, i realment fa molta pena que es sentin aquestes noticies. Acompanyades? Si, però continuu afirmant que encara que estiguis acompanyada et poden violar i fer qualsevol cosa. La veritat és que no entenc on podem arribar, però si que si no et trobes bé, el més lògic per mi, és anar acompanyada, per lu altre, s'hauria de donar una mica més d'educació, però educació com deu mana!

    ResponderEliminar
  2. Es que... deu meu ja no se com ens hem d'agafar tot aixo!!! O sigui a sobre de que violen a la noia a sobre diuen que ho van fer amb el seu consentiment si clar i es molt macu inventar-se que tan violant. A sobre del sustuu i que aquest mal tràngul estarà amb tu tot la vida... nomes faltaria que ens ho inventessim per gust... si es que cada vegada hi ha gent mes inculta i mes ____ que no té res el cap.

    En fi... que aquest dia va ser SALT com un atre dia sera a sils a santa coloma o a la cantonada de casa teva!! o sigui que ya podem anar en compte perquè realment no es pot anar a cap lloc SOLA. Ahhh cuidadooo a barrakes de girona perque cada any se sent que violen... aixi k..... vigilemm.
    on estem arribant.. buFFF

    ResponderEliminar